påsklovet snart över

2008-03-29 | våran vardag
0 kommentarer

och allt blir som vanligt igen. älsklingen börjar skolan och jag har mitt jobb att sköta. vi är klar med icajobbet så det känns iallafall hemskt bra. skönt med lite extra pengar. Häromdagen klarade älsklingen körkortet också, grattis gubben jag visste att du skulle klara det :) så skönt nu när du bara har 2 månader kvar i skolan och båda vi har bilar och körkort bara ett jobb som fattas för dig så blir allt underbart. jag skulle inte tacka nej till ett fastjobb heller men snart blir jag tvååring på mitt jobb och då är kommunen tvungen att ge mig ett fast jobb. skulle ju vara väldigt skönt om jag hittade något annat eller börja plugga men jag vet varken vad jag vill jobba med eller plugga till så att.. lika bra att jobba kvar så länge det är ju en inkomst iallafall och det behöver jag.

äntligen börjar vi få ordning i lägenheten och imorgon kanske världens bästa jennie kommer och hälsar på. skulle vara jätteroligt gumman. mamma kommer och tapetserar hallen också för tapeterna som sitter där nu är inte skitsnygga dom eller haha.

du är den allra bästa vän jag har och ingen kan någonsin ta din plats. även om vi inte träffas så ofta så kommer du alltid vara den ända tjejen i världen jag litar på och kan prata om allt med. har haft så otroligt roligt med dig och jag har det fortfarande.. alla semestrar alla dagar tillsammans. så mycket som vi har gått igenom skratt gråt allt. vänner i vått och torrt. eller nej du är mer som en syster för mig och du kommer alltid vara den bästa syster jag haft

ni är mitt allt mamma pappa jennie robin helt otroligt

2008-03-20 | våran vardag
0 kommentarer

nu är vi inflyttade och allt är så fint! vi trivs så himla bra. bara tapeterna kvar i sovrummet och köket som ska renoveras men lär spara lite pengar först. och tapeterna ska upp så fort mamma blir frisk jag vågar inte ge mig in på sånt där.. haha. vinna på en trisslott nu typ 1 miljon skulle ju inte skada kan jag ju säga. inte skitkul att betala dubbla hyror och så när man flyttar vill man ju typ ha allting nytt. men man får köpa lite i taget så blir det bra :)

ska fixa lite nu! ska lägga in lite bilder sen också om jag orkar !IDAG FLYTTAR VI!

2008-03-12 | våran vardag
0 kommentarer

om en timme kommer mamma och hämtar mig då ska vi åka till nya lägenheten sen banken. efter det ska vi och kolla på tapeter sen börjar mamma jobba så då kommer johanna och hjälper mig och kör lite saker tills klockan 4 för då slutar pappa och då kommer han hem med lastbilen så vi kan köra sängen, soffan och alla kartonger. går väl in typ 1 kartong i min otroligt stora bil :) men jag kan ju köra alla blommor och det som går in iallafall. och börja plocka in i skåpen typ mat och så.

blir brunt och turkost i sovrummet, brunt och ek i köket, hallen får vi se och vardagsrummet blir svart och lila. kommer nog bli skitfint när allt är klart men just nu är jag lite skeptisk över hur jag ska ha det i sovrummet. vet inte om jag ska ha brunt och turkost eller brunt och cremévit.. köket ska vi riva ut och sätta in nya skåpluckor i ek, tänkte ha vitt men det blir så stelt. jag vill ha mysfaktor 100000000000000 nu.

har iallafall köpt en hel del nya saker och det är så kul att flytta och plocka upp allting nytt. ska packa det sista nu och diska sen så kommer mammii! :D ska knäppa lite kort i nya lägenheten sen före/efter bilder innan jag gör om.


robin robin robin robin robin robin robin robin robin robin, alltid vi tills döden skiljer oss åt.IMORGON!

2008-03-11 | våran vardag
0 kommentarer

klockan 9.15 ska jag vara i nya lägenheten med säljaren och mäklaren, kolla så allt är som det ska och sen ska vi vidare till banken skriva klart alla papper, få nycklar och sen är emma johansson stålt ägare av en 2:A PÅ SÖDER! känns inge bra alls, jag lovar ;) haha.

kanske ska till borlänge ikväll och hämta min otroligt söta kusin men vi får se hur det blir, skulle vara jätteroligt om hon kom och hälsade på. nu ska vi packa flyttlådor sen ska jag och träna.. efter det ska vi till jennie och gratta henne för hon fyller 20år idag! GRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTIS BABE ♥3 dagar..

2008-03-09 | våran vardag
1 kommentarer

kvar. och jag längtar så jag håller på att bli galen!

har jobbat hela helgen och börjar 8 idag och igår kväll jobbade jag med kicki. jag såg hur hon kollade på min mage och så kollade jag på den och sa;
- men gud, vilken putmage! det ser ut som att jag är med barn.
- hon bara ja jag tänkte väl jag åh.
- eller så har det väl bara vart mycket fikabröd på sistonde..

jag kunde inte sluta fundera på det där så jag gjorde ett gravtest imorse när jag vakna.
det var nog bara fikabröden jag måste dra ner på .. haha


delad tur

2008-03-05 | våran vardag
1 kommentarer

idag är all ordinarie personal på utbildning så det är bara vikarier på jobbet, förmiddagen gick iallafall bra för då jobbade jag med jenny. får se hur det blir ikväll bara härliga som jobbar som tur är, jag nicklas, bettan och jenny.. fan vilken kväll. har ju delad tur idag så jag jobbar 7-12 och sen 16-21 drygt men skönt med pengar.

pratade med mäklaren och HSB idag och vi får flytta in den 20:e mars istället för den 1 april så nu är det bara 15 dagar kvar. inte så att man längtar ett dugg eller ;) var även hos min gudmor en sväng medans jag väntade på att robin skulle få lunch för jag lovat att äta lunch med han idag.. så jag och monica satt och pratade en hel del och jag berätta om att vi vill ha barn nu men att min mamma och pappa kommer få damp och då försökte hon förklara att det ska vi inte bry oss om snarare tvärtom bevisa att man klara sig och att allt går bra istället så nu är det bara att jobba på och spara pengar för jag har hittat världens finaste säng och barnvagn :)