åh

2009-02-03 | våran vardag

blir förmodligen ingen flytt för lägenheten var redan reserverad till någon annan, måste man ha den ute på annons då? där sprack allvarligt en dröm för mig just nu. jag vill inte bo i stan längre det var inte alls lika roligt som jag trodde och inte trivs jag heller. det hade vart så mysigt att flytta tillbaka till bomhus där alla mina vänner bor också hade vi fått en altan också så man kan sitta ute på sommaren.. vi har ju inte ens en balkong. lägenheten var förvisso reserverad så att ett par skulle och kolla på den så skulle jag höra av mig på torsdag och kolla om dom hade bestämt sig, men jag tvivlar på att dom kommer tacka nej men jag skulle verkligen bli överlycklig om jag får den.

filmen vi hyrde igår var "what happens in vegas" den var riktigt bra faktiskt! först var jag sur för att vi skulle kolla på en komedi för jag är mer än thriller/skräck människa men jag ångrar verkligen inte att vi kollade på den där filmen jag var till och med vaken hela tiden, haha. jag brukar somna efter typ halva filmen men icke.

10.15 idag är det dags för besök hos barnmorskan sen så följer jenny med mig hem så ska vi fika lite och umgås. nu är det verkligen inte många dagar kvar och jag tror jenny längtar lika mycket efter min bebis som jag gör ;) så roligt när folk visar intresse för att fortfarande umgås med en fast man har pojkvän och är påväg att bli en hel familj, man är väl inte en annan person för det? jag saknar mina gamla vänner.


Postat av: Jenny

Klart jag längtar efter din lilla bebbe ;)

2009-02-03 @ 16:56:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: