lilla bebis

2009-02-26 | graviditeten

23 dagar kvar jag hoppas på några dagar tidigare så mamma får mysa med dig. sitter och funderar lite hur jag vill ha det i bebisrummet som vi ska göra om vi får nya lägenheten, det blir förmodligen rosa väggar om det blir en flicka och ljusgröna om det blir en pojke. blått är ingenting för mig så det blir det inte, tycker inte alls om den färgen sen jag hade mörkblå väggar i mitt rum när jag bodde hemma man får ingen riktig mysfaktor.

det ska bli så himla spännande att se vad är för kön på lilla bebben, alla säger olika "jag tror att det är en tjej" "jag ser på magen att det är en pojke" själv har jag ingen aning alls och det spelar ingen roll heller så länge det är en frisk och kry liten krabat :)

idag har jag inte alls haft lika ont i magen men däremot i ryggen men magen börjar bli stor nu så det blir tugnt för ryggen och det är inte heller så skönt när man får en fot i revbena men det är så mysigt att känna bebisen sparka och det är ännu häftigare när man kan se på magen att den rör sig robin blir lika farsinerad varje gång.Postat av: louise

det blir toppen bra emma! om inte du kan komma hit nå nästa vecka så kan kanske jag komma till dig. jag har bil ända tills på torsdag nästa vecka så. :) vi får höras av nå. kan förstå det men snart så. ;)

2009-02-26 @ 22:36:23
URL: http://louisean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: