ALLTID ÄR DET NÅGOT..

2013-02-19 | våran vardag

igår var jag konstig i ögat hela dagen och det blev bara värre under dagens gång. på kvällen var det riktigt illa och jag baddade med bomull och varmt vatten.. på natten när jag vaknade så fick jag inte ens upp ögat. panik!  imorse när jag vaknade var det givetvis på båda ögona. ringde till hälsocentralen så jag fick komma på drop-in, väntade i 65 min sen när jag äntligen fick komma in tog det 1,5 min sen var jag och hämtade ut en salva. vilken jävla surkärring till läkare! fy fan ;( frågade hur länge det skulle ta innan man blev bra, då svara hon bara: ja inte blir du ju bra idag iallafall.. det trodde jag väl inte heller.
 
julia har vart krasslig idag hon med, kräktes lite och hade diarre på förmiddagen men sen har det inte vart något mer på hela dagen.. vi har hållt oss inne. städat lite, tvättat, plockat med disk och massa annat.
 
förhoppningsvis är vi piggare imorgon för då blir det jobb på torsdag sen ledig fre, lör, sön, mån. jobb på tisdag sen kommer jenny och nellie. gissa om jag längtar?! ♥ skulle haft två fotograferingar idag men den ena fick byta dag pga sjukdom och jag fick byta dag för den andra pga sjukdom. skulle ju vart till frissan imorgon men fick skjuta på det tills måndagförmiddag ;/ trökigt när man har planer lixom.
 
inte funkar digitalboxen heller så det suger! har säkert kollat på tio barnfilmer idag och missar arrow ikväll gör jag också. åh :( nej dags att rycka upp sig lite! pyjamasdags till lilltjejen snart och mys i soffan tillsammans ♥
 
..dåligt med nya bilder har jag. men ska fota julia lite imorgon om hon är piggare. måste ju ha en fin bild till tidningen när hon fyller år och bilder är ju alltid roligt att ha. är sugen på att göra en fotobok till hennes födelsedag med massa fina bilder under åren som gått. hon har en "julias första år" som jag gjort, jättefin men skulle vilja ha en med dom andra tre åren också ;)
 
lite mobilbilder från boken "julias första år" ♥
  
 
  


Postat av: Jenna Cederbom | Livet med min Lillprins ♥

Vilken otroligt fin blogg du har!

2013-02-24 @ 13:38:32
URL: http://blogg.loppi.se/enmassakarlek

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: