Underbar helg

2008-06-30 | våran vardag

Vi var både husvakt och barnvakt hela helgen och vi hade jättekul! aurora och vincent var så otroligt söta och snälla hela helgen, dom grina inte en ända gång! helt otroligt. vi sov nere i bäddsoffan hemma hos mamma och pappa med barnen, första natten var sådär aurora vakna flera gånger och gnällde lite men somna om på en gång igen. vi gick upp typ halv 8 på lördagsmorgon, jag skulle försöka fixa med mitt löshår för emma skulle komma och sätta i det på kvällen. hade dock lite tråkigt så jag satt på det på aurora, haha! knäppte ett kort på henne, hon ser ut som en liten trollunge. sötnos! natten mot lördag så sov hon ända till halv 8 vakna en gång sen somna om till 9. sen åkte vi och lämnade tillbaka dom på söndag sen var vi med henrik till valbo sen tog vi en ride till harnäs och bada. eller ah dom bada och jag kolla på. jättetrevligt faktiskt! 

Och på torsdag ska vi och kolla på radhus, jag vill ha! vill inte bo i stan i en liten lägenhet längre! får inte plats med någon bäbis här och robin blir nog glad om han får ett garage att leka med sina bilar i.

  
 
 
 
 
 
 
 

bjuder på lite bilder från helgen..


Postat av: Sara

Va mysigt!!! :)

Emma hör av dig idag om du inte har något speciellt att göra i morgon förmiddag, så kanske jag kan komma och hälsa på? :)saknar dig gumman!

2008-07-01 @ 12:40:59
URL: http://saraleinonen.blogg.se/
Postat av: Madde

åhw söt du är me barn emma :) att du inte skaffar egna ;)

2008-07-01 @ 15:53:01
URL: http://madeleinebedoire.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: