dålig uppdatering..

2009-02-21 | våran vardag

har varit lite "off" dom senaste dagarna men inatt har jag sovit bra och vaknade inte förns 11.40 så nu är jag på G igen. igår var vi på lägenhetsvisning i bomhus, den var 22 kvadrat större än våran lägenhet och det var verkligen ett renoveringsobjekt men det fixar ju pappsen, älsko, jag och mamma lätt om vi slår ihop våra kloka huvuden så blir det nog riktigt bra där. vill slå ut äggen mellan sovrummet och köket och göra vardagsrummet till sovrum istället så jag får en öppen lägenhet det är skitfint. hallen var stor om man slår ut alla jävla inbyggda garderober överallt. men om vi köper den där vilket vi nu får se om vi gör så ska vi totalrusta hela lägenheten med nya golv, tapeter, kök och badrum innan vi flyttar in. dock var det på andra våningen och ingen hiss, så vi får se mäklaren kommer på måndag och värderar min lägenhet.

efter att vi kollade på lägenheten åkte vi hem och segade, kollade på tv och hade tråkigt bara.. sen vid tio tiden så åkte vi till skutskär och hämtade robin och martin, dom hängde med oss hem och vi kollade på film skjutsade hem dom vid halv tre tiden då var jag trött kan jag säga. hehe, men det var trevligt att dom kom.

nu ska jag och älsklingen äta lite frukost sen städa köket för det ser förjävligt ut. hade ju trevligt besök häromdagen men vi orkade aldrig städa men jenny lagade underbar mat och det tackar vi för ;)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: