ANTIK OCH VACKER..

2010-04-15 | hemma hos oss
igår var vi ute på en promenad med nattis, vi stannade på erikshjälpen för att titta lite och så gick vi förbi en gammal växasäng. på en gång jag såg den var det "shit vilken fin! tänkt den där i vit" men var inge mer med det utan vi gick vidare.. sen var jag bara tvungen att gå tillbaka och kolla på den igen och jag såg hur alla gick förbi och tittade på den och så började en gubbe noga granska den och då slet jag tag i en som jobbade och sa "den där ska jag ha!"

pappa kom en stund senare med lastbilen för att hjälpa mig få hem den.. tack snälla pappa för hjälpen! jag är jättenöjd med den för jag gillar ju gamla möbler, speciellt när gammalt blir nytt. visst det förstör säkert värde i den om jag lackar den vit men den passar bäst in så hos oss. vitlackad och så slipa lite sen så den ser sliten ut..

sen åt vi lunch i solen på altanen, satt i en varsin stol och solade i bara linne medans jullbull sov i vagnen. det riktigt brände och var underbart! när nattis åkte så lekte jag och jullbull lite innan robin kom hem.. robin och julia badade medans jag lagade mat. julias farmor och farfar kom hit och hälsade på en snabbis innan farfar skulle iväg och jobba natt, åt spökkyckling och busade lite. ställde även in nya sängen i vårat sovrum för att provsova den, inte direkt så hon kan ramla ut eftersom den står imellan våran säng och väggen.. trodde dock att hon skulle krypa upp i våran säng men det gjorde hon inte. duktig liten tjej vi har :) natten har vart helt ok!

nu ska vi äta lite frukost för om drygt en timme kommer mamma och pappa hit, ska skjutsa mig till jobbet och jullbull ska vara med dom tills robin slutar jobbet vid tvåtiden. jag ska jobba 11,30-18,30 idag sen är det viktväktarmöte.


Postat av: Karin - Mamma till Nova

Den kommer bli jättefin!! :)Du!! Det har kört ihop sig lite imorgon! Hon jag skulle till köpis med skulle låna en bil med bilstol i så att Nova och jag kunde åka med henne. Hon ringde nyss och sa att hon inte skulle kunna låna den så det blir inge köpis. Hon skulle komma hit istället vid 12 tiden.

Hur ska vi göra då? För om jag ska kunna ta mig någonstans så måste jag vänta på att Jens ska sluta så jag kan ta bilen.. Blir vid halv 5 isf... Antingen ses vi någonstans då eller så tar vi lekstund någon annan dag och bara ses i helgen =)Du är säkert på viktväktarmöte nu eftersom du inte är på msn. Är online jag så hojta till när du loggar in =)

2010-04-15 @ 20:23:47
URL: http://karinochnova.blogg.se/
Postat av: Jenny

jättefin säng gumman =)

2010-04-16 @ 10:58:53
URL: http://cherrrie.blogg.se/
Postat av: Emma

Vad kostade den ? :)

2010-07-01 @ 14:00:24
URL: http://crazygirlinthisworld.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vi har också någonting som heter erikshjälpen! :)

Den var jättefin :)

2010-09-08 @ 14:06:31
URL: http://sandrastomberg.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: