EN HÄRLIG VÅRDAG

2011-04-16 | våran vardag

igår så jobbade robin så då åkte julia och jag till svärföräldarna. solen sken och det var riktigt härligt ute! julia vela ha med sin cykel så hon fick cykla (åka) på den till gammelmormor och gammelmorfar så fick vi fika ute på deras altan. supermysigt var det!! sen tog vi en promenad förbi verkstan där farfar var för att hälsa på lite, påvägen hem gick vi förbi affärn och handlade.. när vi kom hem till farmor igen vart det den årliga storstädningen på altanen, det blev jättefint och sen grillade vi fläskfilé och hade barbequepommes till! muuuuuums :) en supertrevlig dag!när vi kom hem låg ett paket innanför dörren och väntade på mig och i det var det:

uggletyg! lika som påslakanet som jag har beställt åt julia från jotex. även hängarna dock så kommer det inte förns 10 juni ;/ av tyget ska det givetvis bli gardiner.

nu ska jag göra mig i ordning och åka till skutskär, julia somnade i farmors knä så då tyckte dom att hon kunde sova kvar. hon är säkert superglad att få vakna upp där :)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: