VÄRLDENS BÄSTA DOTTER ♥

2013-04-21 | våran vardag
2 kommentarer

jag älskar dig Julia ♥


★ NOVISENDESIGN ★

2013-04-10 | våran vardag
1 kommentarer

  

älskade julia i finaste novisenmössan som hon fick av snälla karin idag ♥DÅ VAR PÅSKEN ÖVER..

2013-04-09 | våran vardag
0 kommentarer

påsken är över och den var riktigt trevlig. jag jobbade tors, fre, lör, sön och mån. fast bara 16-21,30 och 7-11 sen var vi iväg till mamma och pappa för middag, robins föräldrar
och robins morföräldrar. så massa god påskmat fick vi och julia var en söt liten påskkärring ♥
 
hann med att träna tis, tors, fre och lör förra veckan på curves. det är riktigt roligt och man längtar dit varje dag! det ända negativa är att dom inte har öppet på söndagar fast en dag är ju bara att det är en vilodag.
 
denna helg och vecka är fullspäckad med jobb. jobbade 12-21 i torsdag, 7-16 i fredag, 7-11 lördag och söndag, 7-16 igår.. men ledig idag! sen jobb imorgon, torsdag och fredag. har valt att jobba heltid denna månad då det snart är dags för semester och då är det ju kul att ha lite extra pengar :)
 
i söndags då städade vi på altanen och premiärgrillade för i år. fläskytterfilé, potatisgratäng, beasås, vitlökssmör. behöver jag säga att det var gott? ;) vi fick även besök av robins mamma, pappa, mormor och morfar. kul!
 
idag är det planeringsdag på dagis så idag är vi lediga. pappan i familjen sover för han har jobbat natt.. så får se vad vi hittar på. jag vakna vid halv sju när robin kom och la sig så jag har vart uppe och pysslat lite. jullbull vaknar nog snart så då är det dags för frukost. senare idag ska vi iväg och hälsa på malin, thea och my :) förhoppningsvis hinner jag med lite träning ikväll också!
 
lite mobilbilder från veckan som varit..