GOTT NYTT ÅR!

2013-12-31 | våran vardag
1 kommentarer

Denna nyårsaftonkväll spenderar jag på jobbet, jobbar även 7-16 imorgon också. Men det gör ingenting, för vet ni? Det blir nytt år iallafall även om man inte dricker champange klockan tolv ;) Helt otroligt är det dock att det är +5 grader varmt ute och inge snö.
 
Började kasta ut julen igår.. Bara vardagsrummet kvar, men det är rätt mysigt med julgranen som lyser på kvällarna så den får nog stå kvar någon dag till ♥ Vi började även riva i studion idag, ska måla om taket med högblank färg, nytt golv och sätta skivor på väggarna och måla med högblank färg där med. Det är nämligen väv på väggarna så det är varken snyggt eller bra då ljuset inte studsar på samma sätt så där blir det nytt och även en hel del massa annat med Emmas fotostudio blir det efter nyår :) kul kul!
 
Men ha en jättetrevlig kväll allihopa och gott nytt år!
Efter nyår blir det även ny design på bloggen och jag kommer ta tag i bloggandet igen för
det är roligt att ha att blicka tillbaka till ♥
 
 


MAMMAS PRINSESSA ♥

2013-12-28 | bilder på julia
0 kommentarer

 
Bilder fotade på Julia i vårt sovrum.
Canon 6D, 50mm 1,4


3 DAGAR KVAR..

2013-12-21 | våran vardag
0 kommentarer

Nej men hej, det var inte igår.
Det var sisådär 3-4 månader sedan jag skrev sist och en hel del har hänt sen sist..
 
16 december blev jag godkänd av skatteverket, så nu har jag startat ett företag "Emmas fotostudio" och jag innehar F-skattesedel vilket känns superbra! Det har gått superbra i november, har haft massvis med fotograferingar fram till jul och fått massvis med beröm! Så himla roligt =)
 
Julia hon växer så det knakar, mammas lilla hjälpreda! Jag älskar henne så otroligt mycket och det känns så himla overkligt att hon snart fyller 5 år. Inte långt kvar tills hon börjar skolan..  Önska man kunde stanna tiden lite och bara njuta för det finns helt klart inget bättre än att vara mamma ♥
 
3 dagar kvar till julafton.. det känns väl sidådär. har jobbat en hel del och ska jobba en del också runtomkring jul och nyår inte med firman då utan på hemtjänsten. Har faktiskt en fotografering kvar innan det nya året.
Har inte fått någon riktig julstämning fast granen har vart klädd länge, julmusik, julbord med jobbet, och julklappshandling. Jag tror det är snön som fattas, det är lixom 21 december och 2 grader varmt ute. Det är alldeles grått och dystert ute. GE OSS SNÖ, NU?! Helst igår tack. Julia frågade häromdagen påväg till dagis sisådär 20 över 6 på morgonen "mamma om det inte är någon snö, hur ska tomten kunna komma då?" Åh pluttan <3 
 
Men men, ha en riktigt GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ♥