MÅNDAG OCH TISDAG

2013-02-05 | våran vardag

 
igår var jag ledig och jag höll på att plocka och dona hela förmiddagen.. sen vid 14:45 så kom pappa och hämtade mig och julia för att köra mig till tandläkarn. jag har tandläkarskräck så det heter duga. fick lugnande och bedövning så visdomstanden dom drog försvann fortare än planerat. medans jag var där inne åkte pappa och julia och hämtade mamma på jobbet så åkte vi hem till dom och jag somnade på soffan och sov i två timmar.. mamma var snäll och åkte med julia till gymnastiken ♥ jag var typ väck hela kvällen.. men knaprade alvedon så hade inge ont iallafall.
 
idag har jag också vart ledig. julia var på dagis några timmar och jag var på stan med emma och jack. vi shoppade lite och hade mysigt tillsammans, sen åkte och hämtade julia på dagis och åkte hem till oss och mös med katterna :) vi åt köttfärssås och spagetti. en hel dag med min underbara vän ♥
 
sen på kvällskvisten kom veronica, sebastian och deras mops dustin.. fotade vovven :) vilket gick bra. sen nu är max och albin här, vi har fotat lite "tvillingbilder". men ska strax sova för jobb väntar imorgon. sov gott!


Postat av: Ida

Får du ha Julia på förskolan fast du är ledig? Trodde det var imot reglerna? Jag måste ha mina barn hemma jämt när jag är ledig..

Svar: eftersom jag inte jobbar så mkt så är julia på dagis bara nån dag i veckan ibland och då tycker dom att julia ska va där lite så hon inte missar allt dom gör tillsammans :) hon kanske är där 2 dagar i måndaden när jag är ledig,
emma, ung mamma

2013-02-07 @ 23:14:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: