STOCKHOLM ♥

2013-07-29 | våran vardag
0 kommentarer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
lite blandade bilder från stockholm ♥
 


TROLLSTIGEN

2013-07-28 | våran vardag
1 kommentarer

En av dagarna vi var i stockholm så åkte vi båt till vaxholm och vidare till någon annan ö.. där dom hade en jättemysig stig, trollstigen. det var massa olika troll och sagor efter stigen man gick. jättemysigt och uppskattades väldigt mycket av julia ♥
 
 
 
 
 
 
  
 


STRANDHÄNG

2013-07-28 | våran vardag
0 kommentarer

 
 
 
 
jag och julia var med mamma och pappa till stockholm några dagar, vi åkte i tisdags och kom hem igår. vi har haft jättemysigt! bott på en camping med husvagn och haft superfint väder.. en kväll gick vi ner till stranden, klockan var närmare åtta och solen var påväg ner.. det var alldeles lugnt och skönt. julia roade sig med en hink och spade, till slut var hela ungen i vattnet trots att vi inte hade räknat med bad utan bara lite gräva i sanden ♥
 


OLIKA BILDER FRÅN SOMMAREN

2013-07-22 | våran vardag
0 kommentarer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sommaren 2013, olika bilder från min iphone.


BÅTTUR

2013-07-22 | våran vardag
0 kommentarer

 
 
 
 
 
igår kom min storebror och linda hit och åt lunch med oss, sen åkte vi ut och åkte en sväng med deras båt. hur mysigt som helst var det! sen åkte vi hem till dom och fikade lite, umgicks och några timmar senare var det dags för mat igen så då åt vi chinamat. en trevlig söndag :)
 


TJUGOFÖRSTA JULI

2013-07-21 | våran vardag
0 kommentarer

Tjugoförsta juli idag och vi har haft semester i drygt en vecka, tre kvar med andra ord. det är så skönt att bara gå hemma och inte ha några tider att passa utan bara kunna vara :) vi har inge planer alls utan tar dagarna som dom kommer. vi har åkt lite båt, vart i högbo, myst med familj och vänner. 
 
jag har fyllt 26 år också, den 11 juli. min kusin maria, hennes dotter ellie och min farbror håkan kom hit på förmiddagen på min födelsedag och stannade till fredagkväll. jag hade en underbar födelsedag och fick massa fina presenter. tack allihopa ♥ sen på fredagen var vi till furuvik hela dagen och hade supermysigt!
 
nej nu ska jag och julia göra oss iordning för att plocka upp mamma och åka på åhlens bakluckeloppis får se om vi kan göra några fynd :)


HÖGBO

2013-07-21 | våran vardag
0 kommentarer

 
 
 
 
 
En eftermiddag i Högbo med svärföräldrarna. Vi spelade minigolf och fikade. supermyisgt! ♥


NYTT SOFFBORD ♥

2013-07-02 | hemma hos oss
0 kommentarer

Såhär blev vårat nya soffbord som jag och R har snickrat ihop och målat ♥