DEL 1

2013-03-05 | våran vardag

i onsdags hade jag två fotograferingar. en gravidfotografering och en barnfotografering.. sen efter det så kom jenny och nellie efter en nästan 45 mils lång resa ♥
 
 
 
På onsdagen var vi bara hemma och mös och pratade massor! sen på torsdag tog vi en sväng till källviksgård men hittade inge speciellt. vi kollade lite på traktorerna sen åkte vi vidare till köpis och shoppade lite! på kvällen var det dags för att fira hampus som fyllde år så vi åkte dit och hade trevligt några timmar innan vi begav oss hemåt. blev en tidig kväll för vi var så trötta allihopa! 
 
 
 
sen på fredagen så packade vi ihop barnen och åkte till fjärran höjder. det var jättemysigt! sen åkte vi till coop för där utanför hade dom ponnyridning så julia fick rida lite innan vi åkte hem och gjorde oss iordning och förberedde lite för robins mormor och mofar, mamma och pappa och morbror kom till oss på eftermiddagen för lite kalas för julia :) vi fikade och julia fick massa fina presenter! sen på kvällen kollade vi på gladiatorerna och bara tog det lugnt.
 
 
 
 
på lördag då var vi bara hemma. barnen busade och vi fotade lite :) sen vid 15 så kom min familj/släkt för att fira julia. hon fyllde ju igår (måndag) men då jobbade alla så därför valde vi att fira henne i helgen. massa fik och skratt! och fina presenter. synd bara att hon var lite halvhängig, feber och snorig.
 
 
 
 
 
sen när alla gästerna gått så stannade amanda kvar så spelade vi monopol med mig och jenny. barnen sov så snällt och vi hade så himla kul! massa skratt vilket behövdes med mina fina tjejer, bara emma som fattades så hade vi vart komplett ♥ sen kom jenny och patrik (amandas mamma och hennes man) för att följa med amanda hem. julia fick en liten påse med massa småsaker i present :D
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: